Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010

Συγκρίνετε τιμές πριν την αγορά προϊόντων Χριστουγεννιάτικης ασφάλισης

Μέγεθος γραμματοσειράς
μεγένθυση γραμματοσειράς
Συντάκτης / NextDeal
Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010 10:14
Στην Μεγάλη Βρετανία σε αντίθεση με την χώρα μας σύμφωνα με έρευνα που έχει ξεκινήσει το www.nextdeal.gr διατίθενται πολλά εξειδικευμένα ασφαλιστικά προϊόντα που καλύπτουν κινδύνους αποκλειστικά για την περίοδο των Χριστουγέννων. Έτσι και οι Βρετανοί σπεύδουν να αγοράσουν τα ασφαλιστικά προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες, σε αντίθεση και πάλι με τους Έλληνες που μάλλον δεν έχουν την ευκαιρία αυτή, γιατί σίγουρα αν την είχαν κάποιοι θα ενδιαφέροντουσαν.

Ωστόσο και εδώ όπως αναφέρει έγκυρη βρετανική ασφαλιστική ηλεκτρονική εφημερίδα, οι τιμές αγοράς διαφέρουν από εταιρεία σε εταιρεία, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που ανεβάζουν τις τιμές τους, χωρίς να υπάρχει κάποια δικαιολογία. Για το λόγο αυτό οι ασφαλιστικές συμβουλεύουν, τους πελάτες τους πριν προβούν στην αγορά ενός προϊόντος να φροντίσουν να έχουν ενημερωθεί πρώτα από έναν οικονομικό σύμβουλο.

Οπώς γράφει στο σημερινό δημοσίευμα της η εφημερίδα, "τα Ταχυδρομεία της Μεγάλης Βρετανίας αποφάσισαν εντελώς ξαφνικά να αυξήσουν τις τιμές των συμβολαίων των πελατών τους που έχουν Χριστουγεννιάτικη ασφάλιση κατά 10%, προκειμένου όπως αναφέρει να προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία στους πελάτες".

Στο σημείο αυτό, www.nextdeal.gr για όσους αναγνώστες του δεν είχαν ενημερωθεί από το προηγούμενο δημοσίευμα σχετικά με την ασφάλιση Χριστουγέννων, εξηγεί ότι τα συγκεκριμένα συμβόλαια ασφάλισης ανήκουν στα συμβόλαια κατοικίας, καλύπτουν Χριστουγεννιάτικα δώρα αξίας και αντικείμενα μεγάλης αξίας για την συγκεκριμένη χρονική περίοδο έναντι ζημιών, κλοπής, καταστροφής.

Από την πλευρά του τώρα ο Gerry Barrett, επικεφαλής των Ταχυδρομείων ερωτηθείς για την αύξηση αυτή, το μόνο που σχολίασε είναι  συγκεκριμένα ότι ‘οι πελάτες μας με την ασφάλεια που τους παρέχουμε, θα έχουν στο κεφάλι να τους απασχολεί ένα πράγμα λιγότερο’.

Δεν υπάρχουν σχόλια: