Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

Ημερίδα στο Τεχνικό Επιμελητήριο Χανίων " Καταναλωτές - Δημόσια , Ιδιωτική Ασφάλιση"

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Νομού Χανίων (ΕΠΚΧΑΝ) διοργανώνει ημερίδα με θέμα: " Καταναλωτές-Δημόσια , Ιδιωτική Ασφάλιση".
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Κρήτης στήν οδό Νεάρχου 23 την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 8.30 μ.μ.
Κατά την διάρκεια των εργασιών της ημερίδας θα εξετασθεί, μεταξύ άλλων, το ζήτημα της συνεργασίας δημοσίων και ιδιωτικών φορέων ασφάλισης για την παροχή πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης σε ανέργους. Θα διερευνηθεί, επίσης, κατά πόσο είναι εφικτό οι ασφαλιστικές επιχειρήσεις να συνεισφέρουν στόν έλεγχο και είσπραξη των εισφορών, προκειμένου να μειωθεί το φαινόμενο της εισφοροδιαφυγής και εισφοροαποφυγής καθώς επίσης και τις δυνατότητες συνεισφοράς ιδιωτικών εταιρειών ασφάλισης στην προσπάθεια μείωσης του κόστους των δαπανών υγείας στις χρόνιες παθήσεις και τα ατυχήματα. Θα ενημερωθούν, επίσης, οι ασφαλισμένοι των εταιρειών ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΑΕΓΑ και COMERCIAL VALUE που τελούν υπό εκκαθάριση για τα δικαιώματά τους και την διεκδίκησή τους.
Την ημερίδα θα συντονίσει ο Δημοσιογράφος, συνδικαλιστής με τον συνδικαλιστικό φορέα εργαζομένων στον δημόσιο τομέα UNISON (Βρετανίας) κ. Χαράλαμπος Ξεκουκουλωτάκης.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: