Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2010

Nτ. Ρόβλιας: Αναγγέλλει εντατικοποίηση των ελέγχων, τρία νέα δελτία τιμών φαρμάκων


Nτ. Ρόβλιας: Αναγγέλλει εντατικοποίηση των ελέγχων, τρία νέα δελτία τιμών φαρμάκωνOι τιμές στην αγορά εάν αφαιρεθεί ο ΦΠΑ διαμορφώνονται στα περσινά επίπεδα αλλά και πάλι δεν είμαστε ευχαριστημένοι και σύντομα η δράση του υπουργείου και των ελεγκτικών μηχανισμών θα οδηγήσουν σε μείωση των τιμών.
Αυτό ανέφερε ο υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Ντ. Ρόβλιας παρουσιάζοντας τρία παρατηρητήρια τιμών τα οποία ήδη λειτουργούν πλήρως (παρατηρητήριο τιμών υγρών καυσίμων, διδάκτρων και ειδών σούπερ μάρκετ).

Ο κ. Ρόβλιας ανέφερε ότι θα πενταπλασιαστούν οι έλεγχοι στην αγορά ενόψει των Χριστουγέννων γνωστοποίησε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα πάει στο υπουριγκό συμβούλιο το σχέδιο νόμου για την επιτροπή Ανταγωνισμού ενώ προειδοποίησε τους χονδέμπορους που προχωρούν σε παράνομες συναλλαγές έξω από την Κεντρική Αγορά του Ρέντη να σταματήσουν διότι το υπουργείο έχει στόχο να προχωρήσει σε αυστηρά μέτρα πάταξης της διαδικασίας.

Επίσης ανέφερε ότι θα εκδοθούν τρία νέα δελτία τιμών φαρμάκων το επόμενο διάστημα και όσον αφορά την επάρκεια πατάτας στην αγορά είπε ότι υπάρχουν καταγγελίες ότι γίνονται εξαγωγές πατάτας στη Ρου,μανία χωρίς παραστατικά έχει ζητήσει τη συμβολή των τελωνείων για τον έλεγχο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: