Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2010

Συμφίστηκε σήμερα στη Βουλή το νομοσχέδιο οδικής βοήθειας

Μέγεθος γραμματοσειράς
ς μεγένθυση γραμματοσειράς
Συντάκτης / NextDeal
Τετάρτη,
Ανοίγει ο δρόμος για την δημιουργία πρατηρίων υγρών καυσίμων σε σούπερ μάρκετ και πολυκαταστήματα με το νομοσχέδιο για την οδική ασφάλεια, το οποίο ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή.

Μεταξύ των μέτρων που περιλαμβάνει το νομοσχέδιο όπως ενημερώθηκε το www.nextdealo,gr, είναι ακόμη η θέσπιση ελεγκτικού μηχανισμού για τη σωστή λειτουργία των ΚΤΕΟ, η καθιέρωση Κάρτας Ελέγχου Θορύβου για τα δίκυκλα, η σύνδεση της ανανέωσης του ασφαλιστηρίου με την επίδειξη της κάρτας του ΚΤΕΟ, αλλά και το σαφάρι της τροχαίας για τον εντοπισμό των οχημάτων που δεν έχουν περάσει τεχνικό έλεγχο.

Το νομοσχέδιο καταψήφισε χθες στη Βουλή επί της αρχής όλη η αντιπολίτευση. Η ΝΔ τάχθηκε υπέρ της κατάργησης των ΚΤΕΟ του δημοσίου, ενώ τα κόμματα της Αριστεράς εξέφρασαν αντιρρήσεις για τις διατάξεις που ανοίγουν την δρόμο για την δημιουργία υγρών καυσίμων σε σούπερ μάρκετ και πολυκαταστήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: