Πιστοποιημένη Ένωση Καταναλωτών
από την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή

Α/Μ 35



ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΟΥ
10:00 π.μ-12:00μ.μ.

ΜΟΝΟ και ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΤΌΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΎ

Τηλ.Επικοινωνίας 2821092306
E-mail: epkxan@gmail.com

Καλούμε τα μέλη της Ένωσης να προσέρχονται στο γραφείο μας

για την ανανέωση της συνδρομής τους/για το 2020
Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο
28210 92306
κατά τις ώρες 10:00 - 13:30

Η με e-banking στη Τράπεζα EUROBANK GR 670 260 74 60000 92 010 34 269 42 ή με κατάθεση
0026.0746.92.0103426942

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Φωτιά οι τιμές των Καυσίμων στην Κρήτη. Προστατεύψτε τους Καταναλωτές


Σε επιστολή που έστειλε η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Χανίων ,στον Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνισμού ,κ.Μιχάλη Χρυσοχοίδη...
 ,η οποία κοινοποιείται και στον Υφυπουργό κ.Χ. Ρόβλια, ζητάει την άμεση παρέμβαση του, για τις τιμές"φωτιά"στα καύσιμα στην Κρήτη.
Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει:
Από τα Χανιά εμείς οι καταναλωτές, σας καλούμε σαν αρμόδιο Υπουργό, μέσω των κοστολογικών ελέγχων των Υπηρεσιών σας , να μας δικαιολογήσετε την διαφορά της επιβάρυνσης των 10/ λεπτών ανά λίτρο,που καλούμαστε εμείς να πληρώσουμε επιπλέον, έναντι των καταναλωτών άλλων περιοχών της Χώρας και θέλουμε να μας πείσετε για το άδικο της διαμαρτυρίας μας.
H κερδοσκοπία , έδειξε επιτέλους το πρόσωπό της , με την ανιούσα τιμή στα καύσιμα στο Νομό μας, που έσπασε τιμή "ρεκόρ" στην τιμή της αμόλυβδης στα 1,76 Ευρώ στα Χανιά .
Η Υπομονή μας έχει εξαντληθεί , από την κωλυσιεργία της Επιτροπής Ανταγωνισμού, για ξεκαθάρισμα του τοπίου στην αγορά των καυσίμων, και ζητούμε από σας τον εποπτεύοντα Υπουργό, να ζητήσετε το πόρισμα της Αρχής, αφενός μεν για να βρείτε και εσείς ποιος αισχροκερδή στην Αγορά των καυσίμων και στην πλάτη των καταναλωτών, αλλά και να επιβληθούν οι ποινές που ανακοινώσατε , σαυτούς που έχουν την ευθύνη ,για την αβάστακτη ακρίβεια, αλλά και να απαλλαχθούν οι έντιμοι βενζινοπώλες από το πέπλο της συκοφαντίας που τους έχει περιλούσει"
Γνωρίζουμε ότι , όραμά σας είναι ,η πάταξη του παρεμπορίου ,σε όλα τα επίπεδα, η ομαλότητα της αγοράς, η μείωση των τιμών,επιτέλους
τολμήστε ,ξεκαθαρίσετε την κατάσταση , περιμένουμε γενναίες παρεμβάσεις, τολμηρά μέτρα, μέτρα της περίστασης, προστατεύσετε τους καταναλωτές!! Οι διαρρέουσες στα ΜΜΕ αιτιολογίες δεν καύπτουν την υπομονή μας, η ακρίβεια θερίζει ανελέητα τον λιγοστό οικογενειακό μας προυπολογιαμό, επομένως τώρα παρά ποτέ χρειαζόμαστε την στήριξη του αρμόδιου Υπουργού, που ξέρει να τολμά και να διαχειρίζεται τα δύσκολα.

Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Ν.Χανίων
Ιωάννα Μελάκη

Πηγή  :troma-ktikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: