Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010

Φωτιά οι τιμές των Καυσίμων στην Κρήτη. Προστατεύψτε τους Καταναλωτές


Σε επιστολή που έστειλε η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Χανίων ,στον Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνισμού ,κ.Μιχάλη Χρυσοχοίδη...
 ,η οποία κοινοποιείται και στον Υφυπουργό κ.Χ. Ρόβλια, ζητάει την άμεση παρέμβαση του, για τις τιμές"φωτιά"στα καύσιμα στην Κρήτη.
Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει:
Από τα Χανιά εμείς οι καταναλωτές, σας καλούμε σαν αρμόδιο Υπουργό, μέσω των κοστολογικών ελέγχων των Υπηρεσιών σας , να μας δικαιολογήσετε την διαφορά της επιβάρυνσης των 10/ λεπτών ανά λίτρο,που καλούμαστε εμείς να πληρώσουμε επιπλέον, έναντι των καταναλωτών άλλων περιοχών της Χώρας και θέλουμε να μας πείσετε για το άδικο της διαμαρτυρίας μας.
H κερδοσκοπία , έδειξε επιτέλους το πρόσωπό της , με την ανιούσα τιμή στα καύσιμα στο Νομό μας, που έσπασε τιμή "ρεκόρ" στην τιμή της αμόλυβδης στα 1,76 Ευρώ στα Χανιά .
Η Υπομονή μας έχει εξαντληθεί , από την κωλυσιεργία της Επιτροπής Ανταγωνισμού, για ξεκαθάρισμα του τοπίου στην αγορά των καυσίμων, και ζητούμε από σας τον εποπτεύοντα Υπουργό, να ζητήσετε το πόρισμα της Αρχής, αφενός μεν για να βρείτε και εσείς ποιος αισχροκερδή στην Αγορά των καυσίμων και στην πλάτη των καταναλωτών, αλλά και να επιβληθούν οι ποινές που ανακοινώσατε , σαυτούς που έχουν την ευθύνη ,για την αβάστακτη ακρίβεια, αλλά και να απαλλαχθούν οι έντιμοι βενζινοπώλες από το πέπλο της συκοφαντίας που τους έχει περιλούσει"
Γνωρίζουμε ότι , όραμά σας είναι ,η πάταξη του παρεμπορίου ,σε όλα τα επίπεδα, η ομαλότητα της αγοράς, η μείωση των τιμών,επιτέλους
τολμήστε ,ξεκαθαρίσετε την κατάσταση , περιμένουμε γενναίες παρεμβάσεις, τολμηρά μέτρα, μέτρα της περίστασης, προστατεύσετε τους καταναλωτές!! Οι διαρρέουσες στα ΜΜΕ αιτιολογίες δεν καύπτουν την υπομονή μας, η ακρίβεια θερίζει ανελέητα τον λιγοστό οικογενειακό μας προυπολογιαμό, επομένως τώρα παρά ποτέ χρειαζόμαστε την στήριξη του αρμόδιου Υπουργού, που ξέρει να τολμά και να διαχειρίζεται τα δύσκολα.

Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Ν.Χανίων
Ιωάννα Μελάκη

Πηγή  :troma-ktikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: