Πιστοποιημένη Ένωση Καταναλωτών
από την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή

Α/Μ 35



ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΟΥ
10:00 π.μ-12:00μ.μ.

ΜΟΝΟ και ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΤΌΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΎ

Τηλ.Επικοινωνίας 2821092306
E-mail: epkxan@gmail.com

Καλούμε τα μέλη της Ένωσης να προσέρχονται στο γραφείο μας

για την ανανέωση της συνδρομής τους/για το 2020
Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο
28210 92306
κατά τις ώρες 10:00 - 13:30

Η με e-banking στη Τράπεζα EUROBANK GR 670 260 74 60000 92 010 34 269 42 ή με κατάθεση
0026.0746.92.0103426942

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011

Ντροπή για την Κρήτη μας, οι ελλείψεις σημαντικών υποδομών στο Εθνικό δίκτυο

Επιστολές προς αρμόδιους αποδέκτες, με θέμα την καθαριότητα αλλά και την έλλειψη χώρων υποδοχής- στάθμευσης...οχημάτων και πολιτών στον εθνικό δίκτυο της Κρήτης και την ανάγκη να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες και δράσεις , τις οποίες οφείλουν να προγραμματίσουν άμεσα για την ανάγκη των πολιτών που κάνουν χρήση σαυτό , απέστειλε η Πρόεδρος της Ένωση Προστασίας Καταναλωτών . Χανίων -Κρήτης , κ.Ιωάννα Μελάκη στον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη , τον Γ/Γ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αθανάσιο Καρούντζο και την ΔΕΣΕ Ηρακλείου.
Στην επιστολή, την οποία κοινοποίησε στους Αντι Περιφερειάρχες Κρήτης , κ.Μελάκη τονίζει:
Κύριοι ,επειδή η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, καθημερινά γίνεται δέκτης παραπόνων και καταγγελιών,από καταναλωτές του Νησιού μας, από οδηγούς τουριστικών λεωφορείων ,αλλά και πρακτορείων, οι οποίοι δεν έχουν απαντήσεις για να δώσουν , προς τους ξένους επισκέπτες μας, αλλά και εμείς παρότι γνωρίζουμε αυτές τις ελλείψεις πολλές φορές μένουμε "με το στόμα ανοιχτό ",
Πραγματικά το Οδικό δίκτυο του νησιού μας , μας κάνει να ντρεπόμαστε, να μην έχουμε απαντήσεις να δώσουμε , όχι μόνο για την επικυνδυνιτικότητα του, αλλά και για τον όγκο των σκουπιδιών που φιλοξενεί, την παντελή έλλειψη χώρων υποδοχής ολιγόωρης ανάπαυσης των οδηγών, στις ελάχιστες λωρίδες στάθμευσης.
Οι γνωρίζουμε ότι αυτές οι δομές σε χώρους στάσης και στάθμευσης σε όλες τις Ευρωπαικές χώρες,είναι δεδομένο,να διαθέτουν εκτός από καθίσματα ,τραπέζια, αύλιο χώρο πρασίνου να ,διαθέτουν το σημαντικότερο, τουαλέτες και πόσιμο ύδωρ.
Τέλος, εμείς ως κοινωνικός φορέας, που εκπροσωπεί χιλιάδες Κρητικούς και Κρητικές κυρίως , αλλά και άλλους καταναλωτές,σε εθνικό ,ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, σας επισημαίνουμε τις ανάγκες των πολιτών, είτε ντόπιων, είτε ξένων και σας προτρέπουμε να τις υλοποιήσετε άμεσα, τονίζοντας σας ότι, κύριοι της Περιφέρειας Κρήτης, αυτές είναι βασικές ανάγκες βελτίωσης της τουριστικής μας εικόνας, αλλά και της δικής μας ανάγκης, κάθε οδηγού που αποφασίζει να κάνει χρήση του Εθνικού δικτύου της Κρήτης. Επιτέλους πρέπει να γίνει κάτι και να γίνει άμεσα για να μη κατεβάζουμε τα βλέμματα από ντροπή .Ευελπιστούμε όχι απλώς στην απάντησή σας, με μια υπόσχεση ότι θα... αλλά στην υλοποίηση των προτάσεων μας, επιβάλλεται να τις πραγματοποιήσετε, εμείς όχι απλώς σας τις τονίζουμε αλλά απαιτούμε στην υλοποίησή τους.

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: