Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Τρίτη, 17 Μαΐου 2011

Commercial Value

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Χάθηκαν τα μισά χρήματα απ’ την Commercial Value.

Μέγεθος γραμματοσειράς
μεγένθυση γραμματοσειράς
Συντάκτης / Ευάγγελος Σπύρου
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.nextdeal.gr πολύ σύντομα, μέχρι τέλους άλλης εβδομάδας ο κ. Παντελίδης θα στείλει την έκθεσή του στην εποπτεία της Τραπέζης Ελλάδος για την πορεία της εταιρείας Commercial Value. Κάποιες απαντήσεις για υποθέσεις στην Ελβετία και Κύπρο καθυστέρησαν τις διαδικασίες. Επόμενος σταθμός ο Σεπτέμβριος όπου θα έχουν ολοκληρωθεί ζητήματα σχετικά με αναρτήσεις πινάκων ενδιαφερομένων και ενστάσεων και τέλος εκκρεμοτήτων γραφειοκρατικών ως τη λήξη του 2011.
Λεφτά δεν πρόκειται να πάρουν οι πελάτες στο 2011 (πλην θαύματος ή κρατικής παρέμβασης). Οι πληροφορίες λένε ότι λείπουν τα μισά (40-50%) των υποχρεώσεων, πάνω από 100 εκατομμύρια. Εδώ κεντρικό πρόσωπο είναι ο Δημ. Βιδάλης με υπογραφές του οποίου έφευγαν χρήματα για εργασίες στην Κύπρο, Ελβετία, Ρουμανία.
Αυτά ψάχνουν οι διάφοροι αρμόδιοι και ελεγκτικές εταιρείες. Πώς, πότε, σε ποιούς, γιατί. Δύσκολες απαντήσεις από Κύπρο που παρόλα αυτά υπάρχουν άκρες για το ποιες εταιρείες και ποιοι διακινούσαν το χρήμα. Τα ίδια και στις εμπορικές πράξεις της Ελβετίας.
Το www.nextdeal.gr γνωρίζει ακόμα ότι αρκετές ασφαλιστικές εταιρείες ενδιαφέρθηκαν για χαρτοφυλάκια της Commercial όπως και κάποιοι αρνήθηκαν. Όμως το τοπίο είναι ακόμα «θολό» και έτσι θα παραμείνει μέχρι τέλους του 2011.

Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: