Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2011

"Καθαριότητα και ελλείψεις σημαντικών υποδομών στο Εθνικό δίκτυο"

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΥΠΟΜΝΗΜΑ
ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ
(Ε.Π.Κ.ΧΑΝ)                                              
                                                             Χανιά  13 Μαΐου 2011


                                                                                                     Αριθ.Πρωτ.6041
                                                                                     

                                           ΠΡΟΣ : -Περιφερειάρχη Κρήτης κ,Σταύρο Αρναουτάκη :
                                                        - Γ/Γ Αποκεντρωμένης Διοίκησης k Αθανάσιο  Καρούντζο

                                                         -ΔΕΣΕ Ηρακλείου

                                          ΚΟΙΝ: Aντιπεριφερειάρχες Κρήτης

Θέμα: "Καθαριότητα και  ελλείψεις σημαντικών υποδομών στο Εθνικό δίκτυο"                                                                       Κύριοι,
                                                                                   

  
 Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών ,ως ένωση πολιτών ,που ενεργοποιείται σε επίπεδο Κρήτης,  καθημερινά γίνεται δέκτης παραπόνων και καταγγελιών,από καταναλωτές του Νησιού μας, από  οδηγούς  τουριστικών λεωφορείων  ,αλλά και πρακτορείων, οι οποίοι δεν έχουν απαντήσεις για να  δώσουν ,  προς τους ξένους επισκέπτες μας, αλλά και εμείς παρότι γνωρίζουμε αυτές τις ελλείψεις, πολλές φορές μένουμε "με το στόμα ανοιχτό ",από αυτά που ακούμε, το θέμα δεν είναι καινούργιο, αλλά κάποτε πρέπει να το αγγίξουμε και νομίζουμε ότι ήρθε η ώρα του.
 Πραγματικά το Οδικό δίκτυο του νησιού μας , μας κάνει να ντρεπόμαστε, να μην έχουμε απαντήσεις να δώσουμε , όχι μόνο για την επικινδυνότητα του, αλλά και για τον όγκο των  σκουπιδιών που φιλοξενεί, την παντελή έλλειψη χώρων υποδοχής, ολιγόωρης ανάπαυσης   των οδηγών, στις ελάχιστες λωρίδες στάθμευσης που διαθέτει.
  Μπορεί να μην διαθέτετε οικονομικούς πόρους, αλλά στο ζητούμενο εξάλειψη του "σκουπιδότοπου " που μόνιμα εδρεύει στο εθνικό δίκτυο, ας κινητοποιηθείτε με τους εθελοντές,αρκεί να το αποφασίσετε. 
  Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτές οι δομές,  σε χώρους στάσης και στάθμευσης στις Ευρωπαικές χώρες,είναι δεδομένο να υπάρχουνε, και να διαθέτουν εκτός από καθίσματα, ,τραπέζια, αύλιο χώρο πρασίνου να διαθέτουν  δε  το σημαντικότερο, τουαλέτες και πόσιμο ύδωρ.
  Τέλος, εμείς ως κοινωνικός φορέας, που εκπροσωπεί χιλιάδες Κρητικούς και Κρητικές κυρίως , αλλά και άλλους καταναλωτές, σε εθνικό ,ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο,  σας επισημαίνουμε τις ανάγκες των πολιτών, είτε ντόπιων, είτε ξένων και σας προτρέπουμε να τις υλοποιήσετε άμεσα, τονίζοντας σας  ότι, κύριοι της Περιφέρειας Κρήτης, αυτές είναι βασικές ανάγκες βελτίωσης της τουριστικής μας εικόνας, αλλά και της δικής μας  ανάγκης, κάθε οδηγού που αποφασίζει να κάνει χρήση του Εθνικού δικτύου της Κρήτης. Επιτέλους πρέπει να γίνει κάτι και να γίνει  άμεσα για να μη κατεβάζουμε τα βλέμματα από ντροπή .Ευελπιστούμε όχι απλώς στην απάντησή σας, με μια υπόσχεση ότι θα... αλλά στην υλοποίηση των προτάσεων μας, που επιβάλλεται να τις πραγματοποιήσετε, εμείς όχι απλώς σας τις υπογραμμίζουμε  αλλά απαιτούμε στην υλοποίησή τους.


                                        H πρόεδρος της ' Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Χανίων                                                          Ιωάννα Μελάκη
--
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Α/Μ35               

Ταχ.δ/νση:Πλ.1866  Αρ.2
Email: epkxan@gmail.com                                                         
Τηλ-Φαξ:2821092666-28210 92306

Δεν υπάρχουν σχόλια: