Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011

Ανάκληση βαφής μαλλιών


Εθελούσια ανάκληση περιορισμένων ποσοτήτων του προϊόντος βαφής μαλλιών για άνδρες «Wella System Professional (S) Just Men Pigment Mousse Black 60 ml (μαύρη απόχρωση)» προωθεί η εταιρεία Wella Hellas, ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή. Η ανάκληση αφορά αποκλειστικά μόνο σε μία συγκεκριμένη παρτίδα με τον κωδικό 0065756002 (αναγράφεται στον πυθμένα της συσκευασίας).
Η ανάκληση αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι ένας μικρός αριθμός των συσκευασιών αλουμινίου του εν λόγω προϊόντος δεν πληροί τις προδιαγραφές της Wella και υπάρχει αυξημένη πιθανότητα ξαφνικής διαρροής τού υπό πίεση περιεχομένου και ενδεχομένως ρήξης της συσκευασίας του.

Το προϊόν είναι σε μορφή αφρού, χρησιμοποιείται για τη βαφή γκρίζων μαλλιών και πωλείται αποκλειστικά μέσω κομμωτηρίων. Η συσκευασία του προϊόντος περιλαμβάνει, εκτός της βαφής, σαμπουάν, βούρτσα και γάντια.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία παρακαλεί όσους έχουν στην κατοχή τους προϊόν από την παραπάνω παρτίδα να μην το χρησιμοποιήσουν και να επικοινωνήσουν (χωρίς χρέωση) με τον αριθμό 800 801 3458 για οδηγίες για την παραλαβή και αντικατάστασή του. Προκειμένου, δε, να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος λεκιάσματος ή φθοράς σε περίπτωση διαρροής, έως ότου ανακτηθεί το εν λόγω προϊόν, η εταιρεία συμβουλεύει «φυλάξτε το σε κάποιο χάρτινο κουτί, αφού το συσκευάσετε με τη βοήθεια πλαστικής σακούλας και ταινίας, και στη συνέχεια τοποθετήστε το σε κάποιο ντουλάπι που δεν χρησιμοποιείται πολύ».
Επισημαίνεται ότι η παρούσα ανάκληση αφορά αποκλειστικά στο προϊόν και στην παρτίδα που προαναφέρεται και δεν έχει εφαρμογή σε κανένα άλλο προϊόν Wella.

www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: