Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2010

Λούκα Κατσέλη: "Δεν πρόκειται να αλλάξουν οι νόμοι για τους υπερχρεωμένους"

Στην παρακολούθηση της εφαρμογής του νόμου 3816/2010 για τη ρύθμιση επαγγελματικών και επιχειρηματικών οφειλών, όπως ισχύει, αλλά και στην αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων εφαρμογής αποσκοπει η σύσταση ομάδας εργασίας με τη συμμετοχή εκπροσώπων των μελών της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.

Αυτό διευκρίνισε η υπουργός Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κυρία Λούκα Κατσέλη με αφορμή δημοσιεύματα στον Τύπο. Η υπουργός υπενθυμίζει ότο ο νόμος έχει δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και έχει τεθεί σε ισχύ από τις 26 Ιανουαρίου και ''δεν τίθεται κανένα ζήτημα αλλοίωσης του πνεύματος και του γράμματος του νόμου κατά την εφαρμογή του, πολύ περισσότερο μάλιστα ουσιώδους τροποποίησης''.

Ως εκ τούτου, σημειώνει, είναι απολύτως αναληθές, ότι στην εν λόγω ομάδα εργασίας θα συζητηθούν οποιεσδήποτε αλλαγές του ισχύοντος νόμου και επαναλαμβάνει ότι σταθερός στόχος της κυβέρνησης και της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΟΙΑΝ είναι να αντιμετωπισθεί αποτελεσματικά με το νόμο 3816/2010 η πιστωτική ασφυξία που προκαλεί σοβαρές αρρυθμίες στην παραγωγική λειτουργία και απειλεί τη βιωσιμότητα μικρών επιχειρήσεων και επαγγελματιών. ''Αδιαπραγμάτευτη δέσμευσή μας είναι να εφαρμόσουμε το νόμο, όπως ακριβώς ψηφίσθηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Κοινοβουλίου'' τονίζει η υπουργός.
ΠΗΓΗ : ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: