Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2010

Στην ΕΕ ο σύλλογος ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια

ΖΗΤΟΥΝ AMEΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
ΣΕ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Προσφυγή στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα κάνει ο σύλλογος ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια. Σκοπός της παρέμβασης να σταματήσουν οι αυθαιρεσίες, οι παλινωδίες και οι τραγικά αδικαιολόγητες καθυστερήσεις. Τα μέλη του συλλόγου ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια αισθάνονται ότιη ανακοίνωση ίδρυσης του εγγυητικού ταμείου αποτελεί προσπάθεια καθυστέρησης από την πλευρά της πολιτείας η οποία όπως λένε σφυρίζει... προκλητικά αδιάφορα για τα υπερεπείγοντα θέματα που χρήζουν άμεσης διευθέτησης.

Οι ζημιωθέντες από την Ασπίς Πρόνοια θέλουν την αμεση ενεργοποίηση των παροχών των συμβολαίων υγείας, δέσμευση της Ελληνικής Πολιτείας για την αποκατάσταση όλων των ζημιών, άμεση ανάληψη θετικών πρωτοβουλιών από την Ένωση Ασφαλιστικών Ελλάδος, άμεση δημιουργία του κατάλληλου κανονιστικού πλαισίου το οποίο θα οδηγεί με απόλυτη σαφήνεια στην οριστική επίλυση του προβλήματος, άμεση απόδοση ευθυνών στον κύριο μέτοχο της Ασπίς Πρόνοια και στα μέλη του Δ.Σ. σε ποινικό και αστικό επίπεδο (ναι καλά...), να υπάρξει πλήρης διαφάνεια στην διαδικασία εκκαθάρισης της Ασπίς Πρόνοια και να αποδοθούν ευθύνες προς κάθε υπαίτιο και να κληθεί ο σύλλογος για συμμετοχή σε διάλογο για την πλήρη και άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος.
πηγή Τροκτικός

Δεν υπάρχουν σχόλια: