Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2010

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΓΙΑ ΑΟΡΕΣ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Mε αφορμή την απεργία των τελωνειακών εφιστούμε την προσοχή των καταναλωτών στις αγορές τους σε υγρά καύσιμα, τονίζοντας τα εξής..
-Θα πρέπει να αποφύγουμε τον πανικό .,
-Θα πρέπει να αποφύγουμε να εφοδιαζόμαστε με επί πλέον καύσιμα,
-Καλό επίσης θα είναι τις ημέρες της απεργίας των τελωνειακών να μετριάσουμε τις μετακινήσεις μας στις απολύτως απαραίτητες. -Το Γραφείο Προστασίας του Καταναλωτή της Ένωσης, θα βρίσκεται σε ετοιμότητα για τυχόν καταστρατηγήσεις και" πρακτικές"
εις βάρος των καταναλωτών από πρατηριούχους υγρών καυσίμων.
-Καλούμε δε τους βενζινοπώλες που δραστηριοποιούνται στο Νομό μας να σεβαστούν την περίσταση και τους καταναλωτές και να αποφύγουν οποιανδήποτε πρακτική εις βάρος των καταναλωτών.
-Κάθε καταναλωτής που νοιώθει ότι θίγονται τα δικαιώματά του μπορεί να επικοινωνεί για καταγγελίες με το Γραφείο Προστασίας του Καταναλωτή στο τηλ.2821092666 ,να στέλνει Φαξ στον ίδιο αριθμό ή να επικοινωνεί προσωπικά στα γραφεία της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ και να καταθέτει την καταγγελία του.

Η Πρόεδρος της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ

Ιωάννα Μελάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: