Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2010

Υπουργείο Δικαιοσύνης: Ξηλώστε τις παράνομες πινακίδες

Ζητά από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου την εφαρμογή του νόμου

Την άμεση απόσυρση των διαφημιστικών πινακίδων που έχουν αναρτηθεί παράνομα στους δρόμους της Ελλάδας και την τιμωρία όσων παρανομούν, ζητά με παραγγελία του προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χάρης Καστανίδης.

Στην παραγγελία τονίζεται ότι "διατηρείται μια παράνομη κατάσταση η οποία προσβάλλει κυρίως το έννομο αγαθό της ασφάλειας των οδηγών και πεζών και εκθέτει την πολιτεία". Ο Χ. Καστανίδης κάνει λόγο για ολιγωρία σε ότι αφορά στους ελέγχους και ουσιαστική αδυναμία επιβολής κυρώσεων από τα αρμόδια όργανα.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης ζητά από τους εισαγγελείς να προχωρήσουν στην άσκηση ποινική δίωξης εις βάρος των παραβατών, αλλά και να ζητήσουν ευθύνες από όσους παραβιάζουν το καθήκον τους, για να μπει τέλος σε "ένα νοσηρό φαινόμενο, το οποίο επιβιώνει εξακολουθητικά λόγω της απραξίας των εντεταλμένων για την προστασία των πολιτών αρμόδιων φορέων".

ΠΗΓΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: