Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2010

Υλικοτεχνική υποδομή σε εθελοντές της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ


ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

19.08.2010

Υλικοτεχνική υποδομή, που θα ενισχύσει το έργο της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας της Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Χανίων (Ε.Π.Κ.ΧΑΝ), παραδόθηκε στους τριάντα εθελοντές από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ύστερα από αίτημα της Ενωσης.
Η παράδοση του υλικού έγινε χθες το απόγευμα στα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας, παρουσία Υπηρεσιακών Οργάνων του Πυροσβεστικού Σώματος στο Γραφείο της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ”.
Οπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών νομού Χανίων και συντονιστής της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας κ. Γιώργος Παπαλάς “επειδή βιώνουμε συνεχώς ημέρες με υψηλές θερμοκρασίες, το συγκεκριμένο υλικό (είδη ένδυσης και υπόδησης) θα προσφέρει σημαντική βοήθεια και γι’ αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τον κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας. Η Ομάδα πυρανίχνευσης έχει συμβάλει πολλές φορές στην πρόληψη και αντιμετώπιση πυρκαγιών στο νομό. Ειδικά κατά το μήνα Αύγουστο, όπου παρατηρούνται πολύ υψηλές θερμοκρασίες, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από όλους μας. Οι περιπολίες μας επικεντρώνονται περιμετρικά του νομού και κυρίως στην περιοχή της Μαλάξας”.
Ελ.Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: