Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2010

Υποχρεωτική η ανάρτηση στο διαδίκτυο των τιμών καυσίμου


Με νέα αγορανομική διάταξη του Υπ. Οικονομικών, υποχρεωτική καθίσταται πλέον η ανάρτηση των τιμών πώλησης των υγρών καυσίμων στο διαδίκτυο για κάθε πρατήριο ξεχωριστά.

Σύμφωνα με σχετική αγορανομική διάταξη του Υπουργείου Οικονομικών, καθορίζονται ακόμα πιο αυστηρές «προδιαγραφές» όσον αφορά τις πάγιες υποχρεώσεις των κατόχων αδειών λιανικής εμπορίας υγρών καυσίμων. Οι τελευταίοι –μηδενός εξαιρουμένου- είναι πλέον υποχρεωμένοι στο να αναρτούν στην ιστοσελίδα www.fuelprices.gr πλέον τις ακριβείς τιμές πώλησης όλων των τύπων των υγρών καυσίμων που πωλούν, ενημερώνοντας το καταναλωτικό κοινό.

Σε αντίθετη περίπτωση, η διάταξη του Υπουργείου ορίζει αυστηρά πρόστιμα σε όσους δεν συμμορφωθούν με τα παραπάνω. Πιο συγκεκριμένα, θα επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο της τάξης των 10.000 ευρώ για μη καταχώριση των στοιχείων του κάθε πρατηρίου (Επωνυμία, Δ/νση) στο δικτυακό τόπο www.fuelprices.gr, ενώ 1.000 ευρώ θα είναι το πρόστιμο στην περίπτωση μη καταχώρησης οποιασδήποτε αλλαγής της/ων τιμής/ων λιανικής πώλησης στην παραπάνω ιστοσελίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: