Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Σάββατο, 10 Ιουλίου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ: Αρχίζουν οι διαδικασίες για να δώσει και να πάρει λεφτά ο εκκαθαριστής...

Μέγεθος γραμματοσειράς
μεγένθυση γραμματοσειράς
Συντάκτης / Ευάγγελος Σπύρου
Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2010 09:42
Γράφει ο Ευάγγελος Σπύρου,

Πολύ σύντομα (στις επόμενες εβδομάδες του Ιουλίου) ο εκκαθαριστής της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και COMMERCIAL VALUE θα ζητήσει με ανακοίνωσή του πρώτον από όσους έχουν απαιτήσεις για να εισπράξουν χρήματα να κάνουν με κάθε νόμιμο μέσο την αναγγελία τους και δεύτερον από όσους οφείλουν λεφτά στο ταμείο της ΑΣΠΙΔΟΣ να τα καταθέσουν.

Αυτήν την εποχή έγινε ένα έργο αξιολόγησης των δικογράφων και διαφόρων εγγράφων που αφορούν τις δοσοληψίες της ΑΣΠΙΔΟΣ και επί τόπου επίσκεψη στην Ελβετία για ενημέρωση πάνω σε συμφωνίες και τραπεζικά χρεόγραφα… Οι επισκέψεις περιλαμβάνουν Ρουμανία, Σουηδία και Κύπρο. Εξετάσθηκαν ζημιές Γενικών και ζημιές Ζωής ΑΣΠΙΔΟΣ και C/V.

Τέλος του μήνα ο κ. Ι. Παντελίδης θα στείλει μια πιο αναλυτική και πιο ουσιαστική έκθεση στο Υπουργείο και ΕΠΕΙΑ για τα ζητήματα που προέκυψαν και προκύπτουν.

Σήμερα ο κ. Παντελίδης (8-7-2010) θα έχει συνάντηση με την κ. Σιδέρη και τον κ. Χάρη Πετρίδη, εκπροσώπους συλλόγων πελατών και ασφαλιστών.

Για την πώληση της Commercial ή ΑΣΠΙΔΟΣ ό,τι έχει να γίνει θα γίνει μετά την ανάληψη της εποπτείας από την Τράπεζα της Ελλάδος και σίγουρα τότε θα είναι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι από έναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: