Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2010

H διαδικασία της επίταξης των απεργών κινείται ύστερα από εισήγηση του αρμόδιου υπουργείου (Υποδομών) και φέρει την υπογραφή του πρωθυπουργού.Με την υπογραφή της απόφασης, ενεργοποιούνται τα αρμόδια υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Δικαιοσύνης, Προστασίας του Πολίτη και στην προκειμένη περίπτωση και το Υποδομών.

Στα δελτία, που διανέμονται στους απεργούς ορίζεται η ημέρα και η ώρα προσέλευσης σε συγκεκριμένο σημείο, το οποίο αναγράφεται ενώ αναφέρονται και τα στοιχεία οχήματος (αριθμός κυκλοφορίας) και οδηγού.

Τα δελτία, τα οποία για την περίπτωση των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων Δ.Χ., ήταν έτοιμα από προχθές το βράδυ, φεύγουν από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και επιδίδονται στους ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων Δ.Χ. από τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα. Αν ο παραλήπτης λείπει, προβλέπεται δυνατότητα θυροκόλλησης.

Σε περίπτωση που οι απεργοί δεν πειθαρχήσουν, προβλέπονται κυρώσεις μία εκ των οποίων είναι και η αφαίρεση της άδειας, όπως επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: