Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2010

Διακοπές με ένα βιβλίο στο χέρι…

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΝΙΩΤΕΣ

Βιβλιοφάγοι αποδεικνύονται οι Χανιώτες σύμφωνα με πρόσφατη Έρευνα της "Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Νομού Χανίων" (ΕΠΚΧΑΝ), που δείχνει ότι οι συμπολίτες μας συνδυάζουν τις καλοκαιρινές διακοπές με την ανάγνωση. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας το 60% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι διαβάζει βιβλία στις διακοπές, με τις γυναίκες να προτιμούν τη γυναικεία λογοτεχνία σε αντίθεση με του άντρες, που δείχνουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την Ιστορία. Οι μεγάλες ηλικίες προτιμούν τους Έλληνες συγγραφείς, ενώ οι νέοι επιλέγουν τους ξένους σε ποσοστό 80%. Αναφορικά με την επίδραση της οικονομικής κρίσης στην αγορά του βιβλίου, η έρευνα της ΕΠΚΧΑΝ έδειξε ότι 9 στους 10 πολίτες θεωρούν, πως η οικονομία δεν "αγγίζει" τη λογοτεχνία, καθώς οι λάτρεις του βιβλίου εξακολουθούν να το υποστηρίζουν. Η Ένωση Καταναλωτών καλεί τους Χανιώτες, να στηρίξουν τη λογοτεχνία, τονίζοντας, ότι «το βιβλίο έχει χάσει έδαφος με την ηλεκτρονική αντικατάσταση ενημέρωσης και πληροφόρησης και οι άνθρωποι του κλάδου από πνευματικούς παραγωγούς έως και τον τελευταίο βιβλιοπώλη βρίσκονται στον κυκλώνα της οικονομικής κρίσης, που περνούν όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι».
ΠΗΓΗ ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

1 σχόλιο:

daskalos είπε...

Προς το Blog σας
Ένα blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε το ksipnistere βρίσκετε ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα blog της χώρας