Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2010

Eurobank: Σε ισχύ ο νόμος για τη "Ρύθμιση των οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων"Πηγή: Express.gr 29/07/10-17:29

Έτοιμη να υλοποιήσει το νόμο για τη "Ρύθμιση των οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων" δηλώνει η διοίκηση της Eurobank EFG, ανταποκρινόμενη στις ειδικές συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί από την οικονομική κρίση και την αδυναμία ορισμένων πελατών του τραπεζικού συστήματος να εκπληρώσουν τις δανειακές τους υποχρεώσεις. Ο νόμος αυτός ψηφίστηκε από τη Βουλή των Ελλήνων και τίθεται σε ισχύ από την 01/09/2010.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ανεξάρτητα από το νέο νόμο, ήδη από την αρχή της κρίσης, η Eurobank υλοποιεί και θα συνεχίσει να προσφέρει ειδικά προγράμματα διευκόλυνσης για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων πελατών της, που αντιμετωπίζουν ουσιαστικά προβλήματα. Η πολιτική αυτή της Eurobank ανταποκρίνεται στο ρόλο και τις αρχές της εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης, του υπεύθυνου δανεισμού και της σταθερής δέσμευσής της να βρίσκεται δίπλα στους πελάτες της σε κάθε συγκυρία, στηρίζοντας, έτσι, ευρύτερα την προσπάθεια για την ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας.

Στα προγράμματα αυτά που αφορούν συνδυασμό επιμήκυνσης διάρκειας δανείου, περιόδου χάριτος, προσημείωσης ακινήτου, και τα οποία υλοποιεί η τράπεζα ήδη από τις αρχές του 2009, έχουν ήδη υπαχθεί δεκάδες χιλιάδες πελάτες. Οι λύσεις, που προσφέρονται, έχουν εξατομικευμένο χαρακτήρα, δηλαδή προσαρμόζονται όχι μόνο στην ανάγκη αλλά και στην ιδιαιτερότητα του κάθε πελάτη, οδηγώντας σε μείωση της μηνιαίας δόσης του, που μπορεί να φθάσει και το 50%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: