Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Κυριακή, 16 Μαΐου 2010

ΣΕ ΙΣΧΥ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΜΠΜΠΕ

Από την Δευτέρα θα τεθούν σε ισχύ τα νέα προγράμματα του ΤΕΜΠΜΕ, ανακοίνωσε η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λούκα Κατσέλη, διευκρινίζοντας ότι διευθετήθηκαν τα διαδικαστικά προβλήματα που υπήρχαν. Παράλληλα, προανήγγειλε ότι την Τετάρτη θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για την απλούστευση των διαδικασιών ίδρυσης επιχειρήσεων..

Μιλώντας στη γενική συνέλευση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, η Λούκα Κατσέλη τόνισε ότι "η κατάσταση της οικονομίας σήμερα χρειάζεται συστράτευση όλων των δυνάμεων" και ότι "ευθύνες έχουμε όλοι μας", δίνοντας μια έμμεση απάντηση στις δηλώσεις του προέδρου του ΣΕΒ, Δημ. Δασκαλόπουλου κατά του πολιτικού κόσμου, αλλά και στα σχόλια του Χάρη Καστανίδη.
Η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας τόνισε ότι στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει τα κόμματα να επιτίθενται στους επιχειρηματίες, οι επιχειρηματίες στους πολιτικούς, οι πολιτικοί στους επιχειρηματίες, οι τρίτοι στην Επιτροπή Ανταγωνισμού και πάει λέγοντας, δημιουργώντας ένα "γαϊτανάκι'" ευθυνών.

pigi fimotro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: