Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Κυριακή, 16 Μαΐου 2010

Ρυθμίσεις από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων

Μέτρα για την ανακούφιση, όπως είπε, των νοικοκυριών μετά την επιβολή των πρόσφατων μέτρων προανήγγειλε χθες ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμου Γιακουμάτου ο υφυπουργός έκανε γνωστό ότι σύντομα θα έρθει στη Βουλή νομοθετική πρωτοβουλία, η οποία θα εξουσιοδοτεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων για αναδιάρθρωση των στεγαστικών δανείων που έχουν λάβει οι υπάλληλοι που θα τους δώσει το δικαίωμα να εξετάσουν τον τρόπο με τον οποίο επιθυμούν οι ίδιοι να διευκολυνθούν.

Επιπλέον ο κ. Σαχινίδης ανέφερε ότι έπειτα από προσωπική του επικοινωνία με την Ενωση Ελληνικών Τραπεζών διαπίστωσε πως καθεμία χωριστά προτίθεται να λάβει μέτρα προκειμένου να επιμηκύνουν τις δόσεις των δανείων για εκείνους που έχουν λάβει στεγαστικό δάνειο.

Οπως τόνισε, στο σκεπτικό τους είναι ο δανειολήπτης αρχικά να πληρώνει μόνο τόκους και όχι τις χρεολυτικές δόσεις ώστε με αυτό τον τρόπο να τον διευκολύνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: