Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2010

Σχετικά με τον άντρα που αυτοπυρπολήθηκε


ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Άνδρας, περίπου 50 ετών, αυτοπυρπολήθηκε, νωρίς το απόγευμα, μέσα σε υποκατάστημα τράπεζας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, ο άνδρας...
, περιλούστηκε με βενζίνη και αυτοπυρπολήθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια των υπαλλήλων της τράπεζας που πρόλαβαν και βγήκαν έξω από το κατάστημα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής που πρόλαβαν και έσβησαν τη φωτιά από τα φλεγόμενα ρούχα του άνδρα, πριν αυτή αποβεί μοιραία για τον ίδιο. Στη συνέχεια, έσβησαν και την περιορισμένης έκτασης φωτιά στο εσωτερικό της τράπεζας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο άνδρας δεν φέρει εμφανή εγκαύματα. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Ο επίδοξος αυτόχειρας φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ήταν πελάτης στο συγκεκριμένο υποκατάστημα όπου συνέβη το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: