Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2010

Νέο στεγαστικό και καταναλωτικό δάνειο προσφέρει η Εμπορική Τράπεζα, στηρίζοντας τα Ελληνικά νοικοκυριάΣύνοψη
Με τη ρευστότητα που της εξασφαλίζει η Crédit Agricole, η Εμπορική Τράπεζα συνεχίζει να χορηγεί δάνεια και να παρέχει ένα αξιόπιστο και ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον

Δύο νέα δανειακά προϊόντα, ειδικά σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες στεγαστικές και καταναλωτικές ανάγκες των Ελλήνων, προσφέρει η Εμπορική Τράπεζα.
Αξιοποιώντας τη ρευστότητα και την ασφάλεια που της παρέχει η Crédit Agricole, ο μεγαλύτερος Τραπεζικός Όμιλος στη Γαλλία, η Εμπορική Τράπεζα εξακολουθεί να στηρίζει τα ελληνικά νοικοκυριά εν μέσω των σημερινών δύσκολων οικονομικών συνθηκών, παρέχοντας ένα αξιόπιστο και ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον.

Ειδικότερα, η Εμπορική Τράπεζα δημιούργησε το “SafeHome”, ένα στεγαστικό δάνειο με προνομιακό σταθερό επιτόκιο για πέντε χρόνια, το οποίο αφορά τόσο σε νέες χορηγήσεις όσο και σε μεταφορές στεγαστικών δανείων από άλλες τράπεζες, ώστε όλοι οι δανειολήπτες να έχουν τη δυνατότητα να ωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα του προϊόντος.

Το στεγαστικό “SafeHome” συνδυάζει σταθερή χαμηλή δόση για τα πέντε πρώτα χρόνια με ένα ολοκληρωμένο πακέτο προστασίας, προσφέροντας διπλό όφελος στον δανειολήπτη. Συγκεκριμένα, το προϊόν προσφέρει το πλέον ανταγωνιστικό σταθερό επιτόκιο 5ετίας που διατίθεται στην τραπεζική αγορά: 4,40% (πλέον εισφοράς Ν.128/75). Επιπλέον, το πλήρες πακέτο προστασίας που προσφέρεται περιλαμβάνει ασφάλεια ζωής του δανειολήπτη, ασφάλεια πληρωμής της δόσης σε περίπτωση απώλειας εργασίας χωρίς επιβάρυνση, καθώς και δωρεάν ασφάλεια ακινήτου για το πρώτο έτος.

Επιπλέον, για την κάλυψη καταναλωτικών αναγκών, η Εμπορική Τράπεζα δημιούργησε το πρόγραμμα μεταφοράς υπολοίπων από καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες “ΤακτοποίησηXpress”. Το πρόγραμμα στοχεύει στην υγιή αναχρηματοδότηση ιδιωτών και στηρίζει όσους αναζητούν την καλύτερη δυνατή λύση οργάνωσης των οικονομικών τους, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να μεταφέρουν και να συγκεντρώσουν τις οφειλές τους από προϊόντα καταναλωτικής πίστης της Εμπορικής και άλλων τραπεζών, σε μία και μοναδική μειωμένη δόση εντός της Εμπορικής.

Η σταθερή χαμηλή δόση σε συνδυασμό με την άτοκη περίοδο χάριτος για τους τρεις πρώτους μήνες αποτελούν τα κυριότερα οφέλη για τον πελάτη. Συγκεκριμένα, η μηνιαία δόση διαμορφώνεται από μόλις €13,50 για κάθε €1.000 δανείου με ανταγωνιστικό σταθερό επιτόκιο 9,40% (πλέον εισφοράς Ν.128/75) για όλη τη διάρκεια του δανείου. Το δάνειο προσφέρεται για μεταφορές υπολοίπων έως € 30.000 και έχει μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής έως 120 μήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας, στην ιστοσελίδα www.emporiki.gr ή στα τηλέφωνα 801 11 11 247 από σταθερό και 210 6505000 από κινητό ή από το εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: