Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2010

Κατάθεση προτάσεων επί του σχεδίου Νόμου Ιδιωτικής ασφάλισης

Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Ν. Χανίων, κλήθηκε από τον Γεν.Γραμματέα Καταναλωτή να υποβάλλει προτάσεις επί του σχεδίου Νόμου "περί Ιδιωτικής Ασφάλισης"ώστε να γίνει Νόμος και να κατατεθεί στην Βουλή προς ψήφιση.
Επειδή υπάρχουν ριζικές αλλαγές με βασικότερη την κατάργηση της ΕΠ।Ε.Ι.Α (Εποπτεία Ιδιωτικής Ασφάλισης ) και την μεταβίβαση όλων των αρμοδιοτήτων της στην Τράπεζα της Ελλάδος,με δημιουργία εγγυητικού κεφαλαίου οι διατάξεις του οποίου αναφέρονται στην διασφάλιση των συμφερόντων των καταναλωτών, θεωρούμε χρήσιμη να γίνει μία ανοικτή συζήτηση σε επίπεδοΚρήτης μεταξύ εμπλεκομένων (ασφαλιστών ,καταναλωτών) ώστε "χτενίζοντας" το σχέδιο Νόμου να καλύψουμε κενά του παρελθόντος Νομοθετικού πλαισίου,ώστε μελλοντικά να μην υπάρξουν αδυναμίες που θα θίγονται συμφέροντα των ασφαλισμένων.
Για δηλώσεις συμμετοχής στην εν λόγο συζήτηση ,ο καθένας από μας μπορεί να τηλεφωνεί στο 2821092666


Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Ν. Χανίων

Ιωάννα Μελάκη--
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Α/Μ35

Ταχ.δ/νση:Πλ.1866 Αρ.2
Email: epkxan@gmail.com
Τηλ-Φαξ:2821092666-28210 92306

1 σχόλιο:

daskalos είπε...

Προς το Blog σας
Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.