Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010

Συζήτηση για την ιδιωτική ασφάλιση


ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

Η ´Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Ν. Χανίων ανακοίνωσε ότι κλήθηκε από τον Γεν. Γραμματέα Καταναλωτή να υποβάλλει προτάσεις επί του σχεδίου Νόμου "περί Ιδιωτικής Ασφάλισης" ώστε να γίνει Νόμος και να κατατεθεί στην Βουλή προς ψήφιση.
"Επειδή υπάρχουν ριζικές αλλαγές με βασικότερη την κατάργηση της ΕΠ।Ε.Ι.Α (Εποπτεία Ιδιωτικής Ασφάλισης ) και την μεταβίβαση όλων των αρμοδιοτήτων της στην Τράπεζα της Ελλάδος, με δημιουργία εγγυητικού κεφαλαίου, οι διατάξεις του οποίου αναφέρονται στην διασφάλιση των συμφερόντων των καταναλωτών, θεωρούμε χρήσιμη να γίνει μία ανοικτή συζήτηση σε επίπεδο Κρήτης μεταξύ εμπλεκομένων (ασφαλιστών , καταναλωτών) ώστε «χτενίζοντας» το σχέδιο Νόμου να καλύψουμε κενά του παρελθόντος Νομοθετικού πλαισίου, ώστε μελλοντικά να μην υπάρξουν αδυναμίες που θα θίγονται συμφέροντα των ασφαλισμένων. Για δηλώσεις συμμετοχής στην εν λόγω συζήτηση, ο καθένας από μας μπορεί να τηλεφωνεί στο 2821092666", καταλήγει η ανακοίνωση που υπογράφει η Πρόεδρος της Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Ν. Χανίων, Ιωάννα Μελάκη.
ΠΗΓΗ ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: