Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010

Φθηνό αλισβερίσι τα εξαγγελθέντα μέτρα υπέρ των χαμηλοσυνταξιούχων

E-mail
1_233_zitianos__1Η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, νοιώθει "κυβερνητική κοροϊδία" τα εξαγγελθέντα μέτρα του Πρωθυπουργού, υπέρ των χαμηλοσυνταξιούχων.
Είναι μικροψυχία και φθηνό "αλισβερίσι " ενώπιον των Αυτοδιοικητικών Εκλογών, δεν είναι αλληλεγγύη του Πρωθυπουργού της Χώρας και της Κυβέρνησής του ,όταν οι πρώτοι που πλήγηκαν από τα σκληρά μέτρα , από τα μέτρα που πήρε η Κυβέρνηση για την οικονομία της χώρας ήταν οι χαμηλοσυνταξιούχοι. Όταν τα πάντα έχουν ακριβύνει, ρεύμα ,αγαθά καθημερινής χρήσης, έρχεται μια εξαγγελία, (ντροπής) να χρυσώσει την υφιστάμενη αδικία από την μείωση των συντάξεων του χθες, την ανασφάλεια που γέμισε την ψυχή των ηλικιωμένων, οι οποίοι από οικονομικά βοηθοί των οικογενειακών αναγκών των παιδιών τους, έφθασαν να νοιώθουν "ντροπή" για την ανέχεια τους και την ανάγκη να ζητούν στήριξη απoδημοτικά και εκκλησιαστικά συσσίτια...
Θα ήταν ειλικρινής στην δήλωσή του ο Πρωθυπουργός "αυτό αντέχουμε αυτό μπορούμε" αν δεν έβαζε "χέρι" στους μικρο συνταξιούχους και αν έπαιρνε τα μέτρα εκείνα που θα έδιναν ανακούφιση λόγο της σκληρής οικονομικής πολιτικής στο κοινωνικό επίπεδο των ανθρώπων των λιγοστών ευρώ , θα ήταν ειλικρινής για τη στήριξη των κοινωνικών οµάδων που επλήγησαν από τα µέτρα λιτότητας αν εξαιρούσε τους ανθρώπους της φτώχειας από την "σφαγή των αμνών" εδώ και ένα χρόνο.
Όχι κ. Πρωθυπουργέ, δεν τελειώνουμε τους ανήμπορους και μετά τους στέλνουμε το αυτοκίνητο πρώτων βοηθειών. Παρά τον σαφή κοινωνικό χαρακτήρα που έχουν οι χθεσινές παροχές, στις οποίες κατέφυγε ο κ. Παπανδρέου προκειμένου να ανακουφίσει τους χαμηλοσυνταξιούχους η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ τις θεωρεί ξεπερασμένο παλαιοκομματικό μοντέλο ανίσχυρο να πείσει τους χαμηλοσυνταξιούχους καταναλωτές.
Η Πρόεδρος
της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Ν.Χανίων
Ιωάννα Μελάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: