Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010

«Δεν Παραιτούμαι» απαντάει στον κ.Χρυσοχοίδη ο Δ.Κυριτσάκης!

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού και φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη που τον διόρισε, πετάει το γάντι στην κυβέρνηση. Ειναι προκλητική πλέον η στήριξή του απο τους τραπεζίτες και μεγαλοεμποροβιομήχανους που ελέγχουν την επιτροπή.
Δεν τίθεται θέμα παραίτησης του προέδρου και οι σχέσεις με Χρυσοχοϊδη είναι άψογες, λένε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού
«Όποιος αισθάνεται χρήσιμος και παραγωγικός δεν έχει λόγο να παραιτηθεί» προσθέτουν με απίστευτη ελαφρότητα.
Με αυτές τις δηλώσεις που απηχεί και τη θέση του προέδρου της κ. Δ. Κυριτσάκη στελέχη της Επιτροπής Ανταγωνισμού επιχειρούν να τελειώσουν το θέμα που ξεκίνησε από μπαράζ δημοσιευμάτων που έφεραν τον υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη να είναι δυσαρεστημένος από την παραγωγή έργου τον τελευταίο χρόνο.
Όπως διευκρίνισαν στο protothema.gr οι ίδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες οι δηλώσεις του υπουργού «παρερμηνεύθηκαν, καθώς αυτός μιλούσε για χαμηλή παραγωγή έργου στο παρελθόν κι όχι ειδικά την προηγούμενη μόνο χρονιά».
«Οι σχέσεις με τον κ. Χρυσοχοίδη είναι άψογες» μας είπαν μέλη της ανεξάρτητης Αρχής θέλοντας να κλείσουν το θέμα.
Μάλιστα είναι ξεκάθαρη η διάθεση της Αρχής μέσα στο προσεχές διάστημα να σηκώσει, όπως πολλές φορές έκανε στο παρελθόν με τα γνωστά αποτελέσματα στο κόστος ζωής στην Ελλάδα, τον αντιμονοπωλιακό αγώνα με συγκεκριμένες παρεμβάσεις κατά πολυεθνικών που πωλούν ακριβότερα τα αγαθά τους έως και κατά 30% στην Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: