Πιστοποιημένη Ένωση Καταναλωτών
από την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή

Α/Μ 35



ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΟΥ
10:00 π.μ-12:00μ.μ.

ΜΟΝΟ και ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΤΌΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΎ

Τηλ.Επικοινωνίας 2821092306
E-mail: epkxan@gmail.com

Καλούμε τα μέλη της Ένωσης να προσέρχονται στο γραφείο μας

για την ανανέωση της συνδρομής τους/για το 2020
Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο
28210 92306
κατά τις ώρες 10:00 - 13:30

Η με e-banking στη Τράπεζα EUROBANK GR 670 260 74 60000 92 010 34 269 42 ή με κατάθεση
0026.0746.92.0103426942

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Ανατρέπουμε το κλίμα απαισιοδοξίας στην αγορά

27 Οκτωβρίου, 2010
Συνάντηση Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών
Θέματα που αφορούν στη ρευστότητα της αγοράς, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας αλλά και την αναβάθμιση του κέντρου της πόλης των Αθηνών, συζητήθηκαν σήμερα στη συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.
Ο Υπουργός, κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι σύντομα θα υπερβούμε την κρίση καθώς αρχίζει να ανατρέπεται το κλίμα της απαισιοδοξίας, της μιζέριας και της πτώσης του τζίρου, ενώ σύντομα θα διοχετευθούν στην αγορά 1 δις € από το Ταμείο Επιχειρηματικότητας και 1 δις € από το Πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον».
Ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας αναφέρθηκε στο σχεδιασμό της Κυβέρνησης να δώσει βιώσιμη και ολοκληρωμένη λύση στα προβλήματα του κέντρου της πρωτεύουσας. Ο κ. Χρυσοχοΐδης εξάλλου, ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, είχε παρουσιάσει σε άτυπο υπουργικό συμβούλιο σχετικό πόρισμα στα τέλη Αυγούστου. Στο πλαίσιο αυτό, επανέλαβε την πρόθεση δημιουργίας διϋπουργικού σχήματος, που θα αναλάβει την αναβάθμιση του κέντρου της πόλης υπό το συντονισμό ενός Υπουργείου, που θα οριστεί από τον κ. Πρωθυπουργό.
Μετά τη συνάντηση, ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Εργαζόμαστε για την αναθέρμανση και την επανεκκίνηση της οικονομίας, για να δουλέψει η αγορά. Ήδη αυτές τις ημέρες εκταμιεύεται 1 δις € για το Πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον». Άλλο 1 δις € μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει πέσει στην αγορά από το Ταμείο Επιχειρηματικότητας, αλλά και τη μετατροπή του ΤΕΜΠΜΕ σε Ταμείο εγγυοδοσίας και Τράπεζα μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Σιγά σιγά, αρχίζει να ανατρέπεται το κλίμα της απαισιοδοξίας, της μιζέριας και της πτώσης του τζίρου. Θα νικήσουμε την κρίση, τον μεγάλο εχθρό ο οποίος μας ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια, γιατί έχουμε δυνάμεις, έχουμε ένα λαό ο οποίος πιστεύει και έχει αυτοπεποίθηση. Θα νικήσουμε την κρίση γιατί έχουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για να απαντήσουμε σε αυτήν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: