Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2010

Εξώδικα για λογαριασμούς ΔΕΗ

Ενός κακού μύρια έπονται και τούτο αποδεικνύεται μέσα από την ολοένα και αυξανόμενη αδυναμία των νοικοκυριών να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους στο σταθερό τηλέφωνο και στη ΔΕΗ. Το ποσό καθυστερήσεων στη ΔΕΗ έχει φτάσει στο 12% αλλά στον τομέα της επικοινωνίας τα πράγματα είναι σαφώς χειρότερα. Οι καθυστερήσεις μαζί με τις διακοπές αγγίζουν το 25%, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας "Το Βήμα".

Από την άλλη πλευρά ενώ έχουν αυξηθεί τα οικονομικά προβλήματα για τους πολίτες η διοίκηση του ΟΤΕ δείχνει να έχει αλλάξει τακτική και να αντιγράφει εκείνη των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, καθώς έχει ξεκινήσει την αποστολή εξώδικων σε...

πελάτες οι οποίοι χρωστάνε ακόμα και ποσά κάτω των 80 ευρώ.

Τα στοιχεία των εταιρειών δείχνουν επίσης πως έχει αυξηθεί ο αριθμός των απλήρωτων λογαριασμών κατά 20%, σε σχέση με πέρυσι. Επίσης, αυξάνεται και ο αριθμός εκείνων των πολιτών οι οποίοι παύουν εντελώς την σταθερή τηλεφωνία και στρέφονται αποκλειστικά στην κινητή. 19% των εγχώριων νοικοκυριών σύμφωνα με το ευρωβαρόμετρο, έχει πράξει αναλόγως.

Όσον αφορά στη ΔΕΗ, εκδίδονται κάθε χρόνο 6,5 εκατ. λογαριαασμοί. Από αυτούς είτε καθυστερούνται είτε δεν πληρώνονται καθόλου το περίπου 12%. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εστιάζεται στην περιοχή της Βόρειας Ελλάδας και ειδικότερα στην περιοχή της Μακεδονίας όπου αγγίζει το 15% ενώ ειδικά στο Κιλκίς φτάνει μέχρι και το 20%.

Ο λόγος είναι κυρίως η οικονομική ανέχεια εξαιτίας της κρίσης η οποία έχει πλήξει ιδιαίτερα τη Βόρειο Ελλάδα για αυτό και η ΔΕΗ προσπαθεί να δίνει περιθώρια.
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια: