Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010

Ασφαλιστές που απολογούνται στους πελάτες τους...

Μέγεθος γραμματοσειράς
ς μεγένθυση γραμματοσειράς
Συντάκτης / NextDeal
Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010 12:56
Τη δική του θέση μέσα από επιστολή που απέστειλε στο nexteal.gr αναφορικά με την πληθώρα προβλημάτων που έχουν προκύψει από την ανάκληση άδειας λειτουργίας της ασφαλιστικής εταιρείας ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ εκφράζει ο κ. Γεωργακάκης Ευτύχιος, ασφαλιστικός σύμβουλος από το Καστέλλι Κισσάμου Χανίων.

Η επιστολή του κ. Γεωργακάκη:

"Κε ΣΠΥΡΟΥ,
Καλημέρα σας,

Υπηρετώ το θεσμό της ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ απο13/10/1983 και δυστυχώς μετά από 27 χρόνια 21/9/2009 η επαγγελματική πορεία ανεκόπη μετά την ανάκληση της άδειας της ιδιωτικής ασφαλιστικής εταιρείας ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.

Έτσι θεώρησαν κάποιοι ότι το πρόβλημα αντί να διογκώνεται θα το αντιμετωπίσουν καλύτερα με την ανάκληση της αδειας. Τώρα λοιπόν ένα χρόνο και πλέον το πρόβλημα διογκώνεται αφού το επίσημο κράτος δεν έχει πάρει κανένα ουσιαστικό μέτρο για την λύση του τόσο μεγάλου προβλήματος "ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ", με αποτέλεσμα ασφαλιστές να απολογούνται στους πελάτες τους, χιλιάδες άνθρωποι να έχουν χάσει τις οικονομίες τους άλλοι τόσοι να είναι στα νοσοκομεία να εκκρεμούν αποζημιώσεις και πολλά άλλα θέματα να είναι στον αέρα. Κατά τʼ αλλα ο κλάδος της ιδιωτικής ασφάλισης όπως λένε οι ΜΕΓΑΛΟΙ "GEO" πάει καλά και είναι ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα και είναι ανάγκη να ανακτήσει θετική εικόνα !!!

Αυτό κατά την άποψη μου είναι πρόκληση και προσβάλει την νοημοσύνη των χιλιάδων ζημιωθέντων από την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ".

Γεωργακάκης Ευτύχιος
Ασφαλιστικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: