Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2010

Άμεση ανάκληση παιχνιδιών Fisher Price

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010, 16:08
Σε άμεση ανάκληση παιχνιδιών προβαίνει η αμερικάνικη εταιρεία Μαttel. Πρόκειται για τα προϊόντα Fisher Price, των οποίων ο αριθμός ανάκλησης ανέρχεται στα 11 εκατομμύρια είδη!

Η ανάκληση αφορά στις σειρές Fisher-Ρrice Τrikes, παιδικές καρέκλες φαγητού και βρεφικά παιχνίδια που έχουν φουσκωτές µπάλες, ανάµεσά τους οι σειρές Οcean Wonders Κick & Crawl Αquarium και Βaby Gymnastics Ρlay Wall. Κατά το διάστηµα 2004-2009 είχαν διατεθεί στην ελληνική αγορά περίπου 50.000 τεµάχια αυτών των παιχνιδιών.

Τρίκυκλα

Σύµφωνα µε την ανακοίνωση της εταιρείας, το πρόβληµα εντοπίζεται στο κλειδάκι εκκίνησης, το οποίο καθώς προεξέχει θα µπορούσε να προκαλέσει τραυµατισµό. Η εταιρεία συνιστά τους καταναλωτές να τοποθετήσουν άµεσα το συγκεκριμένο κλειδάκι µακριά από τα παιδιά.

Παιδικές καρέκλες high chairs

Όσον αφορά στις παιδικές καρέκλες φαγητού high chairs, το πρόβληµα εντοπίζεται στα πιράκια σύνδεσης που βρίσκονται στα πίσω πόδια, τα οποία µπορεί να προκαλέσουν τραυµατισµούς ή αµυχές σε περίπτωση που ένα παιδί τα ακουµπήσει ή χτυπήσει πάνω τους. Οι καταναλωτές πρέπει άµεσα να σταµατήσουν να χρησιµοποιούν τη συγκεκριµένη παιδική καρέκλα φαγητού.

Φουσκωτές μπάλες

Όσον αφορά στα παιχνίδια που έχουν φουσκωτές µπάλες, η εταιρεία επισηµαίνει ότι η βαλβίδα τους µπορεί να αποσπαστεί και, επειδή υπάρχει κίνδυνος κατάποσης, συνιστά άµεση αφαίρεση της φουσκωτής µπάλας.

Σε κάθε περίπτωση, η εταιρεία συνιστά στους καταναλωτές να επικοινωνήσουν για την ασφάλειά τους να επικοινωνήσουν με την εταιρεία.

ΠΗΓΗ:Zougla on line

Δεν υπάρχουν σχόλια: